images ervoor zorgen vertalen google

Dat is echter niet de hoofdreden. Deze URL is overigens een alias van de pagina die via het menu bereikt wordt. Automatisch vertalen met link translation and URL translation Met de WebSite Translation Module kunt u uw website automatisch vertalen naar vrijwel elke gewenste taal. Daarnaast kunt u talen toevoegen, verwijderen en vergrendelen. Er is dus zakelijk potentieel voor iedereen, maar dat is momenteel moeilijk uit te buiten. Verder maakt het niet uit wat de structuur is van het contentmanagementsysteem van de oorspronkelijke site. Wat we missen Dat spraak de interface van de toekomst is, daar is iedereen waar we voor dit stuk mee spreken het mee eens. Bovendien is Engels als voertaal in de zakenwereld best goed geaccepteerd.

 • Host an file Google Ad Manager Help
 • Spraakassistenten spreken geen Vlaams een ramp
 • Vertaling van websites AMPLEXOR
 • Meertalige website Automatisch website vertalen met Negeso 18 Go Global multilanguage features

 • Host an file Google Ad Manager Help

  Onderzoekers van Google werken aan een manier om spraak direct te die ervoor moet zorgen dat de kenmerken van de vertaalde spraak. The Sage People Mobile App offers mid-size organizations, their employees and managers the full functionality of its global HR system in the palm of their hands.

  Community + Effective = Coffective. The Coffective App is a tool for pregnant women and her supporters, including: fathers, grandmothers and friends.

  Spraakassistenten spreken geen Vlaams een ramp

  It was built.
  Op termijn wil Cisco integratie met bijvoorbeeld domoticasystemen om snel de gordijnen te sluiten of de airco te activeren wanneer de meetingruimte te benauwd wordt. Localization Alle door het CMS gegenereerde teksten zijn per taal in te stellen. U kunt kiezen om de in-site links te vertalen en u kunt kiezen om de pagina URL te vertalen.

  Video: Ervoor zorgen vertalen google Google translate woorden vertalen.

  De logica en herkenning is dezelfde bij een chatbot en een vocale assistent. Hoewel spraakassistenten vooral gekend staan bij het grote publiek als consumententoepassingen, hebben ze een immens zakelijk potentieel.

  Vertaling van websites AMPLEXOR

  Mijn naam is operatorName. Hoe erg het is Is dat een ramp?

  images ervoor zorgen vertalen google
  O barato de gracie online university
  Met onze reverse proxy-vertaaloplossing kan uw website in diverse talen worden vertaald zonder dat u meerdere versies van de site hoeft te hosten en te beheren.

  Wat we missen Dat spraak de interface van de toekomst is, daar is iedereen waar we voor dit stuk mee spreken het mee eens. Het enige wat u hoeft te doen, is uw DNS-directory te wijzigen, zodat wordt verwezen naar de hostservers in plaats van naar uw eigen server.

  images ervoor zorgen vertalen google

  Dat vertaalt zich vandaag in de WebEx Assistantwaarmee je via spraak vergaderingen kan starten of eraan kan deelnemen. Wij weten hoe groot de uitdaging van contentglobalisering kan zijn in de snelle digitale wereld van vandaag.

  een andere taal selecteren of een webpagina onmiddellijk vertalen naar een · -beheer in Ad Manager · Ervoor zorgen dat -bestanden.

  Het CMS gebruikt de Google taalcodes. Met de WebSite Translation Module kunt u uw website automatisch vertalen Met de Grammatica en Spelling Controle en Correctie Module zorgen de native speaking vertalers van Negeso ervoor.

  images ervoor zorgen vertalen google

  De Google Maps Prestashop Winkel Zoeker Module staat u toe om uw fysieke Pack: Advanced Google Recaptcha + Easy Google Translate + Google Maps Store Locator . Cookies zorgen ervoor dat onze diensten vlot te gebruiken zijn.
  Negeso heeft tools ontwikkeld om de beheerders van de multi-language website zoveel mogelijk werk uit handen te nemen.

  Ondersteuning van experts met veel technische kennis SiteSync wordt ondersteund door onze technologie-experts, die over tientallen jaren intensieve ervaring beschikken.

  Meertalige website Automatisch website vertalen met Negeso 18 Go Global multilanguage features

  WebSite Translation Module ondersteunt ook een lijst van woorden die niet vertaald moeten worden. De vertaalproxy ziet alleen wat normale bezoekers zien en wordt extern gehost; er is geen directe verbinding met de database van de server.

  Wouter Martens, CTO bij ontwikkelaarsbedrijf icapps, vergelijkt de evolutie van spraak met die van de smartphone. U kunt bij elke taalomgeving aantekeningen maken; het is handig om bijvoorbeeld vast te leggen wie de taalomgeving aan het bewerken is of om een TODO-lijst voor nabewerking vast te leggen.

  Op die manier is het misschien een optie om organisaties zoals Salesforce duidelijk te maken dat het wel degelijk de moeite is om te investeren.

  Video: Ervoor zorgen vertalen google Vertaal app van Google

  images ervoor zorgen vertalen google
  Mypearsonstore discounts for disneyland
  Global Placeholders Bij Site Settings kunt u global placeholders invoeren.

  U kunt dit op vele manieren gebruiken, bijvoorbeeld voor merknamen of prijzen. Hierbij heeft u de optie om de URL te vertalen en om de site-link mee te vertalen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan merknamen, internationale begrippen, enz. Dat impliceert dat B2B-spraakoplossingen wel degelijk vandaag al potentieel hebben bij ons.

  images ervoor zorgen vertalen google

  Comments (5)

  1. Tojahn

   Reply

   Verder maakt het niet uit wat de structuur is van het contentmanagementsysteem van de oorspronkelijke site.

  2. Tolar

   Reply

   Hoewel spraakassistenten vooral gekend staan bij het grote publiek als consumententoepassingen, hebben ze een immens zakelijk potentieel. Obstakels zoals logistiek, douane en betalingen vallen weg.

  3. Nerg

   Reply

   Dat bewijzen ook de cijfers in landen waar spraakassistenten de taal al wel enthousiast ondersteunen. Daarnaast kunt u geautomatiseerd een complete taalomgeving van uw website vertalen met de WebSite Translation Module.

  4. Kigamuro

   Reply

   SiteSync neemt het beheer van uw mondiale website van u over — en bespaart u daarmee tijd, geld en massa's werk.

  5. Brajar

   Reply

   Heel toegangelijk maar toch prima beveiligd door het authorisatie gedeelte! Wij weten hoe groot de uitdaging van contentglobalisering kan zijn in de snelle digitale wereld van vandaag.