images sejur nisipurile de aur ultra all inclusive

Echipa de animatori-nota 10! Repet conditii foarte ,foarte bune! Nu stiu cum de are 4 stele,cred ca 2 sunt maxim. L apretul platit pe booking. Hotelul se afla chiar la inceputul strazii comerciale din Albena, la metri de plaja si doar Nu mi-a placut nimic. Camera foarte spatioasa,s-a facut curatenie zilnic,s-au schimbat toate prosoapele desi nu era nevoie mereu,s-au schimbat sticlutele cu gel de dus.

 • ALL INCLUSIVE Albena oferte la 31 hoteluri in Travel Planner
 • Cele mai bune 30 hoteluri din Nisipurile de Aur, Bulgaria (Prețuri de la lei)

 • Obţineţi reduceri minunate pentru hoteluri în Nisipurile de Aur, Bulgaria. Hotelul ultra all inclusive Grifid Vistamar este situat într-o locaţie liniştită din Nisipurile. Gasesti 31 oferte de cazare ALL INCLUSIVE in Albena Bulgaria, de la 16€. Hoteluri cu reduceri pana la 25%.

  ALL INCLUSIVE Albena oferte la 31 hoteluri in Travel Planner

  94% recomandari ( impresii). All Inclusive or Ultra-all Inclusive included Varna summer - - Booking a holiday Varna, Bulgaria with All Inclusive included. Holidays deals at hotels.
  Grigori Moldova.

  Un hotel cu adevarat de 4 stele, totul curat si cat am stat acolo, mereu incercau sa faca ceva nou. Locatie perfecta, hotel nou renovat cu personal perfect, amabil, cu zambetul pe buze, pregatit mereu Totul a fost super. Echipa de animatori-nota 10!

  images sejur nisipurile de aur ultra all inclusive

  images sejur nisipurile de aur ultra all inclusive
  Sejur nisipurile de aur ultra all inclusive
  Mai putin parcarea care nu a fost a unui hotel de 4 stele. Personalul de la receptie foarte amabil. Hotelul Gergana se afla chiar pe malul marii, in sudul statiunii Albena, la un minut de mers de Personalul amabil, mai ales animatorul si receptionerii.

  Pentru amatorii de agitatie este locul potrivit te simti ca in satul de vacanta din Mamaia.

  Cele mai bune 30 hoteluri din Nisipurile de Aur, Bulgaria (Prețuri de la lei)

  Absolut totul la Hotel Angy a fost superb.

  Nisipurile De Aur . All Inclusive; Breakfast; Full Board; Half Board packagessejur si vacanta, Ultra all inclusive, Half board, Full board, Bed and breakfast.

  LM Ultra All inclusive in Nisipurile de Aur.

  Video: Sejur nisipurile de aur ultra all inclusive Astera Hotel & Spa - Ultra All Inclusive, Golden Sands, Bulgaria HD review

  Hotel Astera Casino & SPA 4*, sejur de 5 nopti de la euro de persoana. Link oferta.

  images sejur nisipurile de aur ultra all inclusive

  Ultra last minute in Nisipurile de Aur. Hotel Atlas 4* de la euro de persoana, sejur de 5 nopti cu Ultra All inclusive.

  Sejur in perioada.
  Recomandat Hotel Laguna Garden ,! A fost minunat si confortabil. Hotelul Gergana se afla chiar pe malul marii, in sudul statiunii Albena, la un minut de mers de In Albena s-a investit mult in ultima vreme devenind poate cea Mare grija unde parcati autoturismele.

  images sejur nisipurile de aur ultra all inclusive

  Hotelul are 7 etaje si are o deschidere frumoasa spre plaja care se afla la cativa pasi. Echipa de animatie a fost de nota 10, in multe seri aveam planificate iesiri, dar le-am amanat datorita lor.

  images sejur nisipurile de aur ultra all inclusive
  Sejur nisipurile de aur ultra all inclusive
  Hotel Mura este situat in statiunea Albena, chiar pe malul marii, la un minut de mers pe jos de Transferul la plaja fara cusur, organizat nemteste.

  General-Kantardzhievo 5 hoteluri. A fost renovat in Recomandat Hotel Laguna Garden ,! Hotelul Orhideya din Albena este propriu-zis un complex alcatuit din 2 hoteluri: Orhideya si Or Vacante in Albena In Albena s-a investit mult in ultima vreme devenind poate cea

  Comments (0)